Datum bekend van Wijnrestaurant op het land 2023!

Misschien heb je het al op social media gezien, maar de datums van de 4de editie Wijnrestaurant op het land zijn bekend!


Van woensdag 26 juli t/m zondag 20 augustus organiseren wij weer Wijnrestaurant op het land. Ook dit jaar zijn we te gast bij Landgoed Overst in Voerendaal.


Momenteel zijn we druk bezig met alle voorbereidingen. Maar vanaf vandaag kun je alvast je plekje voor deze zomer reserveren. Wees er snel bij want voorgaande jaren heeft ons geleerd dat de vrijdag- en zaterdagavonden snel vol zitten!

Wijnrestaurant op het land 2022 // Aftermovie
Meer informatie en reserveren

Wijnrestaurant Mes Amis is gesloten van maandag 24 juli t/m 3 september. Dit ivm Wijnrestaurant op het land en vakantie. Maar je hoeft ons dus niet te missen want je bent van harte welkom in Voerendaal!

Nieuwe website Mes Amis

Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met onze website te vernieuwen. En sinds een paar weken is deze af en live! Heb jij de nieuwe website al gezien?

Met deze nieuwe website kunnen we nog beter ons verhaal maar ook het verhaal van de regionale producten en wijnen vertellen. Alle informatie die je vooraf aan je bezoek wilt weten kun je nu gemakkelijk online vinden.

Bekijk hier de nieuwe website

Koffieworkshop bij Blanche Dael

Afgelopen week hebben de dames van de bediening een koffie workshop bij Blanche Dael gehad. Marcel Slangen van Blanche Dael heeft ons uitgebreid verteld hoe je nou het beste kopje koffie zet. Ook hebben we flink geoefend om de perfecte cappuccino te kunnen maken.


Benieuwd onze nieuwe skills? Reserveer dan je tafeltje en sluit je diner af met een lekker kopje koffie van Blanche Dael.

Dit was het voor nu, we zullen snel weer een mailtje sturen met meer leuk nieuws!

Veel liefs,
Annaline & Patriek Doelen

Van maandag 24 juli t/m zondag 3 september gesloten

Meer van Mes Amis

Wist je dat de familie Doelen niet enkel het wijnrestaurant runt, maar ook nog een wijnwinkel én twee keer per jaar een pop-up event organiseert! Allemaal uit liefde voor Limburgse wijn. Meer weten?


Lees meer blogs

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

Wijnrestaurant op het Land is terug! 
Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief Februari

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.
Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen. Op verzoek van jullie, hebben we besloten ook de lunch op 1e kerstdag open te gaan. 

Benieuwd naar
ons menu?
Volg onze social!

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

null   null

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #