Laat je verrassen door het lekkerste van Limburg

Wijnrestaurant Mes Amis is een echt familiebedrijf. Moeder Annaline (gastvrouw en vinoloog) heeft het bedrijf opgezet in 2001. Zoon Patriek is praktisch opgegroeid in de keukens van Mes Amis en is inmiddels patron-cuisinier. En last but not least vind je dochter Germaine achter de schermen met de touwtjes strak in de hand, zoals je van een bedrijfsleider mag verwachten. Samen runnen de drie Doelens het wijnrestaurant dat gevestigd is in een monumentaal pand uit 1652 aan de Tongerstestraat 5 in Maastricht. 

 Mes Amis is gespecialiseerd in seizoensgebonden menu’s in combinatie met regionale wijnen. Het concept van Mes Amis is dan ook ‘een verrassing’, afgestemd op het seizoen en smaakvolle jaargangen Limburgse wijn. Een zorgeloze avond waar je komt om te genieten van het leven of jouw speciale gelegenheid. Gezellig met vrienden, familie, je partner of (business)partners. Even stilstaan en oprecht genieten van gastronomie, gastvrijheid en een goed glas Limburgse wijn!

Wijnrestaurant op het land

Wijnrestaurant Op Het Land neemt je mee naar de bron. Fine dining en de lekkerste Limburgse wijnen, op de plek waar het allemaal ooit begon. In de wijngaard. Temidden van prachtige wijnranken en heerlijke Limburgse heuvellandschap.


Meer info? www.wijnrestaurantophetland.nl

Noorbeek op de Kaart

Fine dining in het dorp dat bekend staat om haar prachtige lokale producten en wijnen. Tijdens Noorbeek op de kaart geniet je in een traditionele hoeve van lokale lekkernijen op niveau!


Meer info? www.noorbeekopdekaart.nl

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #