Vier de feestdagen bij Mes Amis!

Speciaal geopend met de lunch op 1e kerstdag

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol

Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen.

Op verzoek van jullie, hebben we besloten ook de lunch op 1e kerstdag open te gaan. Je kunt vanaf nu reserveren voor een 5 of 6 gangen lunch. Binnenkomst is tussen 12:00u en 13:00u.

Reserveren kan via onze website www.mesamis.nl en word geadviseerd want vol = vol!

Reserveren

Patriek heeft zijn recept voor ‘Miserable van Foie’ gedeeld in het Bourgondische kookboek.

Schrijver Henk Eickes en Illustrator Leon Peeters hebben een bijzonder Maastrichts kookboek samengesteld. Het boek is tot stand gekomen na een reeks open gesprekken met meer dan 45 Maastrichtse koks, waaronder ook ‘onze’ Patriek.

Het boek kost €21,95 en is een leuk cadeau voor de feestdagen!

Boek kopen

Openingstijden Wijnwinkel Goesting

Nog een last minute cadeau nodig of opzoek naar een cadeau voor de echte wijnliefhebber?

Onze wijnwinkel Goesting is geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 11:00u en 18:00u. De winkel is gesloten van zaterdag 24 t/m dinsdag 27 december. Op oudejaarsavond 31 december is de winkel wel open van 11:00u tot 17:00u.

Niet in de buurt of geen tijd om langs te komen? Bestel dan gemakkelijk online via; www.goestinginwijn.nl.

Webshop Goesting

Veel liefs,
Annaline & Patriek DoelenLees meer blogs

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

Wijnrestaurant op het Land is terug! 
Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief Februari

Het is weer even geleden dat je van ons een mailtje hebt ontvangen. Daarom praten we je graag weer even bij met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.
Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest tijdens de feestdagen, zijn we dit jaar eindelijk weer open! Wacht dus niet te lang want vol=vol Kom genieten met de Kerst op 24, 25 of 26 december. Wij serveren deze avonden een speciaal Kerstmenu met de keuze tussen een 6 tot en met 8 gangen. Op verzoek van jullie, hebben we besloten ook de lunch op 1e kerstdag open te gaan. 

Benieuwd naar
meer nieuws?
Volg onze social!

null   null

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #